dissabte, 6 de febrer del 2010

Visita a la facultar de biologia

Com sabreu el passat divendres dia 29 de gener realitzarem una sortida a la facultad de biologia de la UV al campus de burjasot.


Primer ens donaren una petita conferència sobre la facultad, com estaba el pla d'estudis organitzat (les diferents assignatures que s'impateixen) i les posibles eixides de estudiar qualsevol de les carreres biològiques que oferta l'universitat, és a dir, ens van intentar convèncer de fer biològiques.


Després anarem a realitzar la primera pràctica que va consistir en la disecció de un cervell, aquesta practica va ser mes bé pessada, perque era tota l'estona teòria sobre l'anatomia del cervell, aquesta s'aplicava a la practica, és a dir, nosaltres anàvem tallant el cervell per a poder observar les parts que anaven anomenant.


Al acabar la pràctica inguerem un descans de mig hora, el qual, el vam aprofitar per a esmorçar tranquilament a lla cafeteria,



Finalment anarem la practica de genètica la qual va estar molt entretinguda, va consistir en dos parts la primera la observació de les cèl·lules epitelials de la nostra boca i la segona en l'obtenció per a després observar al microscòpi de les gleàndules salivars de la "drosophila melanogaster" o mosca del vinagre. (dir que aquesta pràctica ens la va fer l'home de Rosa Vidal)

Com a conclusió dir que em va semblar una jornada molt interessant, i a més a més vam coneixer el campus de burjassot que segurament serà el campus d'algí l'any que ve.